The Theater Celebration Villa
Architecture-Landscape-Interior
Location:
Jerash-Jordan
built-up area:
3200 sq.m.

The Theater Celebration Villa-  A S A L I   design intends to celebrate the past with it's main combining space "the theater" metaphor, together with the present "the social impact" which respects the inhabitants and their traditions all together in a contemporary manner. Designing the layout of the farmhouse, we aimed to maintain the idea of the separate cabins that are to define the area of the master bedrooms while the community social spaces were represented in the plaza to become the living room and dining area, The celebration part though, is the journey through the entrance to the outdoor space. The mashrabiya is to be from organic clay using our

site’s resources, while the columns will be finished with a stone finish similar to Jerash theater.

Year:
2020
Share